Wimperextensions

Wimperextensions worden wel eens verward met het opplakken van nepwimpers of wimperstukjes. Bij de One by One wimperextensions wordt er op elke natuurlijk wimperhaar wimperverlenging toegepast door één voor één elke wimperhaar te voorzien van een extension. Hiermee wordt er volume en lengte gecreëerd, met als resultaat een prachtige oogopslag.

U voelt de extensions niet zitten. De wimpers zien er heel natuurlijk uit, ze blijven zacht en flexibel. Er is altijd een lengte, dikte en krul die bij u past.

De Flat Cashmere Lashes zijn extensions met een platte aanzet. Deze blijven beter op uw eigen wimperhaartjes zitten. De extensions zijn erg licht en zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Ze zorgen voor een mooie volle (mascara) look.

De wimperextensions blijven 6 tot 8 weken zitten. Dit heeft te maken met de natuurlijke groeicyclus van uw eigen wimpers. Gemiddeld verliest men 2 tot 5 wimperhaartjes op een dag. Ik raad aan om na 3 á 4 weken een opvulbehandeling te laten doen, zodat u de mooie volle wimpers blijft houden.

Wimperextensions – One by One

Nieuwe set wimperextensions – Flat Cashmere Lashes € 77,50

Opvulbehandeling binnen 2 weken € 31,50

Opvulbehandeling binnen 3 weken € 36,50

Opvulbehandeling binnen 4 weken € 41,50

Opvulbehandeling binnen 5 weken € 46,50

Na 5 weken reken ik de prijs voor een nieuwe set extensions.

Verwijderen van de wimperextensions  € 20,-

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.
Tel: 06 – 18 54 83 17
E-mail: info@schoonheidssalon-sabeauty.nl

Wimperextensions

Reacties zijn gesloten.