NIEUWS

SABeauty gaat op andere voet verder!

Per 1 juli 2024 stopt SABeauty in Zuidwolde. Ik (Sabine) ga mijn salon vanuit huis verder voortzetten, maar dan net eventjes anders en kleiner dan jullie nu gewend zijn.

Daarnaast stop ik ook met een aantal behandelingen. Ik ga straks enkel nog (medische) pedicure behandelingen uitvoeren, gelpolish op de teennagels lakken en harsen in het gezicht (wenkbrauwen, bovenlip, kin en wangen) + verven van wimpers en wenkbrauwen. Natuurlijk vindt ik het ook geen enkel probleem om af en toe een gerstekorrel of mee-eter te verwijderen o.i.d. maar dit doe ik niet meer i.c.m. een gezichtsbehandeling.

Mocht je nog een cadeaubon in huis hebben, neem dan snel contact met ons op. Dan kunnen we hier nu nog een afspraak voor inplannen. Aangezien ik mijn agenda straks op een andere ga invullen betekent dat dat ik volledig stop met de cadeaubonnen. Na 1 juli kunnen deze dan ook NIET meer ingeleverd worden. Wacht dus niet te lang!!

Omdat we iedereen nog zo lang mogelijk willen voorzien van een behandeling hebben we dan ook weer een klantenstop. Mocht je nog niet eerder geweest zijn en heb je een cadeaubon dan geldt dit uiteraard niet.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.
Tel: 06 – 18 54 83 17
E-mail: info@sabeauty-pedicure.nl

Reacties zijn gesloten.